Депортиво Ла Коруня – Лас Палмас 20 май

Двубоят между Депортиво Ла Коруня – Лас Палмас ще се проведе на 20 май (събота) от 20:00 часа в схватка от последния кръг в испанската Примера Дивисион. Хесе Родригес не успя да се наложи в редиците на ПСЖ и през зимата се завърна в родния Лас Палмас с договор под наем за половин година.

Шансовете на Родригес да се разпише в този сблъсък на „Риасор“ са оценени със ставка 3.00. Залози за победа на Депортиво се приемат с коефициент 1.72, а ставката затова Лас Палмас да вкара първия гол в срещата е 2.60. Двата отбора да завършат на равно се оценя с коефициент от 4.00.

24-годишният юноша на Реал Мадрид (1.83 да спечели Шампионската лига) разочарова и на „Гран Канария“. Но е убеден, че ако получи възможността да остане в тима и догодина, ще се представи далеч по-добре.

„Аз съм играч на ПСЖ и незнам какво ще се случи в бъдещето. Бих искал да остана в Лас Палмас, но всичко зависи от ПСЖ. Сигурен съм, че през следващия сезон ще се справя далеч по-добре. Тъй като ще мога да проведа лятна подготовка с отбора. Когато пристигнах в началото имах някои затруднения, но вече мисля, че нещата започват да се нареждат. Не се получава така, както го очаквах, но не съжалявам, че дойдох тук“, каза Родригес.

Испанският реализатор има три гола и една асистенция за Лас Палмас от зимата насам в общо 15 мача. Неговият тим допусна загуби в последните четири кръга в Ла Лига. Той ще сложи край на кампанията си в испанския шампионат в събота с гостуване на Депортиво Ла Коруня.

Преди последния кръг в първенството Лас Палмас се намира на 14-то място в таблицата и може да бъде сигурен за елитния си статут, след като е на девет пункта над чертата. Депортиво Ла Коруня от своя страна е само на три точки от първия изпадащ Спортинг Хихон и няма право на грешен ход в предстоящия двубой.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG