Детройт Ред Уингс – Ню Джърси Девилс 10 април

Детройт Ред Уингс посреща Ню Джърси Девилс на 10 април (понеделник) в 00:00 часа българско време в последен и за двата отбора мач от редовния сезон в НХЛ. „Червените крила“ и „дяволите“ вече си размениха по една победа като гости преа тази кампанията.

Залози за успех на Детройт се приемат при коефициент от 1.47. Шансовете за победа Ню Джърси са оценени на 2.75. Хендикап коефициентът (+1.5) за отбора на гостите е 1.66.

Детройт Ред Уингс успя да запише едва 32 победи в 81 изиграни мача. A в последните си шест двубоя инкасира пет поражения. „Червените крила“ ще кажат „сбогом“ на домашната си зала „Joe Louis Arena“ в предстоящата среща.

Капитанът Хенрик Зетерберг е на път да запише своя мач номер 1000 в НХЛ. Той има 66 точки през този сезон (16 гола и 50 асистенции). Томас Татар е топ реализатор на тима с 24 гола и е само на два от кота 100 в кариерата си.

Ню Джърси Девилс (28-53 победи) ще завърши последен в Източната конференция. За пети пореден път няма да играе в плейофите. „Дяволите“ имат само един успех в последните си девет шампионатни срещи.

Бю Бенет вкара и двата гола за Ню Джърси при загубата от Ню Йорк Айлендърс с 2-4 шайби в събота и вече има осем гола през сезон. Голмайстор на отбора е Кайл Палмиери с 26.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG