Джорджо Киелини: Ювентус е едно голямо семейство

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини сравни със семейство отношенията, които царят в отбора на „Старата госпожа“.

Той беше помолен да коментира случката между треньора Масимилиано Алегри и колегата му в отбраната Леонардо Бонучи. Между двамата избухна скандал, вследствие на който Бонучи изгледа от трибуните мача с Порто от Шампионската лига. Защитникът обаче се завърна в игра срещу Емполи от 26-ия кръг на Серия А и се представи на познатото високо ниво.

„Вчера Бонучи показа своя професионализъм. В края на краищата важен е отборът, а не индивидуалността. Лео винаги е действал в интересите на клуба. Късметлии сме, защото в Ювентус винаги сме се чувствали като едно семейство, отношенията между футболистите са откровени и искрени. Е, понякога се караме, но най-важното е, че постигаме резултати“, каза Киелини.
bet365

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1

Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.