Манчестър Сити се включи в битката за Рамос

Манчестър Сити ще направи драмата около звездата на Реал Мадрид Серхио Рамос още по-голяма. Гражданите ще се включат в привличането на Рамос на „Етихад“. Името на защитинка постоянно се спекулира и по последна информация най-вероятен претендент за подписа на испанеца е съперника на Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед. Медиите определят Рамос като ключов фактор в трансферната война разиграла се между Юнайтед и Реал за привличането на стража на „червените дяволи“ Давид де Хеа. Според „Дейли Мейл“ ръководството на „Кралския клуб“ е отказало офертата от „Олд Трафорд“ на стойност £ 35 милиона и е поискало £ 65 милиона.

Самият Рамос е изразил желанието си да напусне „белият балет“, тъй като не се чувства щастлив на „Сантиаго Бернабеу“. Защитникът изрази недоволството си и призна, че не е оценен от Реал.

До този момент Манчестър Сити са направили оферти към Рахим Стърлинг и Пол Погба. Кевин де Бройне също е плановете на Мануел Пелегрини за летния трансферен прозорец.

Вчера пък друга мегазвезда на Реал Мадрид бе забелязана да наблюдава дербито между „гражданите“ и Ню Йорк Ред Булс (1:3) от поредния кръг на Мейджър лигата. Гарет Бейл бе сред почетните гости на мача и дори се снима с Главния изпълнител директор на „небесно сините“.

Манчестър Сити

Андреа Пирло, Франк Лампард и рапърът LL Cool J също присъстваха на събитието. Очаква се Пирло да подпише официално с Ню Йорк Сити следващата седмица, когато изтича договорът му с Ювентус.