ПСЖ и Реал Мадрид не излъчиха победител

ПСЖ и Реал Мадрид не успяха да си отбележат гол и завършиха наравно в снощния мач от група „А“ на Шампионска лига.

И двата отбора играха по-дефанзивно и положения липсваха и пред двете врати. Гостите от Мадрид все пак бяха по-активния отбор, но пропуснаха да се възползват от чистите ситуации.

Кристиано Роналдо остана разочарован след като не успя да подобри рекорда си за голове в Шампионска лига и след като прозвуча последния съдийски сигнал се отправи директно към съблекалните. Като допълнение на трагичната нощ в Париж, фен нахлу на терена малко преди края на срещата за да прегърне своя идол.

ПСЖ 

През първата част на срещата най-чистото положение се отрки пред Хесе, след като бе изведен от Тони Кроос, но стражът на ПСЖ- Кевин Трап неутрализира удара му. Роналдо се опита на 2 пъти да подобри рекорда си, но за негово съжаление истрелите му бяха спасени.

От друга страна „парижани“ не можеха да се похвалят с много положения. Звездите на ПСЖ –  Златан Ибрахимович и Кавани бяха далеч от най-добрата си форма и не показаха нищо, с което да застрашат вратата на Реал.

Втората част не предложи нещо по-различно. Най-чистата ситуация за Реал се отрки в 72-та минута. Лука Модрич, който замина Иско, захвана хубава контраатака. Топката стигна до Роналдо, но ударът му мина на сантиметри от страничния стълб на вратата на ПСЖ.

ПСЖ и Реал Мадрид имат по 7 точки, но „кралския клуб“ има един гол в повече от „парижани“ и заема първото място в таблицата. След две седмици ПСЖ гостуват на „Сантяго Бернабеу“.

https://www.youtube.com/watch?v=ND477YbLBos