Тери на линия за дербито с Манчестър Юнайтед

Капитанът на Челси Джон Тери ще бъде на разположение на Антонио Конте за дербито с Манчестър Юнайтед. Ветеранът почти не е играл от началото на сезона заради контузия, но от „Стамфорд Бридж“ обявиха, че е здрав, вече се намира в добра форма и ще попадне в групата за срещата.

Мениджърът на Челси Антонио Конте отрече появилите се по-рано днес слухове, че капитанът Джон Тери е получил нова контузия в глезена, поради която ще пропусне неделното дерби с Манчестър Юнайтед. 35-годишният бранител e в добра форма и е на разположение за двубоя на „Стамфорд Бридж“, твърди италианецът.

Тери не е играл от 11 септември, когато получи травма в двубоя със Суонзи (2:2).

„Джон е в добра форма. Той е наред и тренира с отбора. Проблемът с неговия глезен е разрешен и Джон тренира много добре цяла седмица, така че е на разположение за мача с Манчестър Юнайтед“, заяви Конте.

Конте допълни, че все още не е решил дали да използва Вилиан и Оскар в срещата с Юнайтед. Двамата останаха по-дълго време в Бразилия след ангажиментите им с национални отбор. Те загубиха близки членове на семействата си.

Челси приема Юнайтед в неделя от 18.00 часа българско време. Мачът ще е специален за Жозе Моуриньо, който за първи път ще се изправи срещу бившия си отбор при това в Лондон. bet365