Питсбърг Пенгуинс – Отава Сенатърс 26 май

Двубоят межди Питсбърг Пенгуинс – Отава Сенатърс ще се проведе на 26 май (петък) от 03:00 часа след полунощ българско време в среща номер седем от финала в Източната конференция на НХЛ. Двата тима си размениха по три победи до момента и предстоящия сблсъсък е със залог „всичко или нищо“.

Залози за победа на Питсбърг се приемат при коефициент от 1.50. Шансовете за успех на Отава са оценени на 2.70. Хендикап коефициентът (+1.5) за състава на гостите е 1.58.

Отава се спаси от елиминация, след като се пребори за победата в мач номер шест в „Canadian Tire Centre“ във вторник с резултат 2-1 шайби. „Сенаторите“ нямат победа в седми решаващи сблъсъци до момента (0-5). Докато „пингвините“ са с актив от 3-7 успеха в такива двубои.

Стражът Крейг Андерсън се представи великолепно във вторник и отрази общо 45 удара към своята врата. Ветеранът Боби Райън вкара първия гол за успеха над Пенгуинс и вече има шест точни попадения от началото на плейофите.

Лидерите на Питсбърг Сидни Кросби и Евгени Малкин могат да се похвалят съответно с 19 и 24 точки от началото на директните елиминации. Наставникът на тима от Пенсилавания Майк Съливън сподели, че Патрик Хорнквист и Джъстин Шулц могат да се завърнат на леда в предстоящия двубой от травми.

Нека Ви напомним, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG