Троа – Лориан четвъртък, 25 май

Двубоят между Троа – Лориан ще се проведе на 25 май (четвъртък) от 21:45 часа в среща от плейофите на Лига 1 на Франция. Първият мач се играе в четвъртък вечер като се очаква и двете страни да се постараят да вземат предимство преди втората среща.

Залози за краен успех на Троа се приемат при коефициент от 2.90. Равенството се оценява с коефициент 3.25. Шансовете за победа на Лориан са оценени на 2.45.

Домакините се намират във фантастична форма към момента, след като печелят 5 от последните си 6 мача. Троа се радва на отличен сезон и едва пропусна автоматичния промоционален пункт миналата седмица. Когато последната втора цел за Амиенс ги видя да се изкачват заедно с шампионите в Страсбург. Но Троя все още има голям шанс да се присъедини към тях. При условие че могат да преодолеят една страна Лориан, която едва наскоро се е събрала. За да покаже, че може би просто заслужават да останат в топ дивизията.

Домашната форма на Троа е особено силна през 2016/17 г. и са спечелили 68% от мачовете на свой терен. Това със сигурност ще им даде увереност, тъй като те приветстват Лориан, които не са в най-добарата си форма. Домакинът ще настоява да вкара поне 1 гол във втория мач през следващия уикенд, затова е по-вероятно да играят в атакуващата формация.

Лориан можеше да завърши на 15-о място в Лига 1, след като успя да спечели крайната си кампания, но домакинското равентсво с 1-1 в Бордо ги осъди на лотарията на плейофите. За страна, която завърши сезона на дъното, тяхната форма в последната трета беше добра, спечелвайки 4 от последните си 9 мача.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG