bet365 Нулево Равенство – Отменен Залог/Пари Обратно

bet365 Нулево Равенство

Bet365-pari-obratno-Нулево Равенство - Отменен Залог

Нулево Равенство – Отменен Залог

Вече няма да Ви е скучно при резултат 0:0 с нашата оферта Нулево Равенство – Отменен Залог.
Направете залог на НЯКОЙ пазар Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст на НЯКОЙ мач, и ако той завърши 0:0, ние ще възстановим залога Ви, ако той е губещ.
Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог.
Предишни мачове с върнати залози за 0:0:
Ден Среща
Неделя Легия Варшава v Пяст Гливице
Неделя Ст Джонстън v Абърдийн
Неделя Сирианска v Трелеборгс
Вторник Бирмингам v Оксфорд Юн
Четвъртък Бристол Роувърс v Кардиф

bet365 Нулево Равенство

Условия и Правила
  1. bet365 Нулево Равенство В комбинации срещата се счита за отменена.
  2. Тази оферта е валидна преди мач за всеки мач, за пазар Първо Полувреме/Краен Резултат, всички пазари Точен Резултат и всички пазари Скоркаст. Ако срещата завърши 0:0, ние ще Ви върнем залога, ако той е губещ.
  3. Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог – Bet365 Нулево Равенство.bet-bg
  4. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
  5. Офертите на bet365 (bet365 Нулево Равенство) са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  6. bet365 си запазва правото да промени, отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

bet365joinnow

Важно: За да ползвате bet365 нулево равенство бонус, вие трябва да имате акаунт. Все още не сте регистриран в bet365 ? Направи bet365 Регистрация и грабни 100лв бонус нов клиент! Ако имате затруднение за вход, регистрация, депозит или теглене на печалба. Прочетете нашате страница и ревю на bet365.

bet365 Мобилно Приложение

bet365 Mobile (Мобиле) е едно от най-сваляните приложения за спортни залози онлайн. Какво прави bet365 мобилно приложение предпочитано пред другите на пазара? Причината е в скороста, с която работи bet365 Mobile App. Download на мобилното приложение на бет365 може да направите от нашата страница.

bet365 Live

Гледай bet365 на Живо и се наслади на футбола където и да си. Футбол на живо, Шампионска Лига, Лига Европа, Mondial 2018 и още много купи и лиги. Прави спортни залози през мнобилното си приложение и усети скоростта. Бонус нов клиент е валиден и от мобилно приложение!


Bet-BG.com / Бет БГ.ком

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save