Акрингтън Стенли – Блякпул 05 Март bet365

Двубоят Акрингтън Стенли – Блякпул от Лига 1 на Англия ще се проведе на 05 март (вторник) от 21:45 часа. Въпреки че си изгради доверие, като вкара четири гола в победата срещу Оксфорд преди няколко седмици, Акрингтън се върна в черупката си през последните няколко седмици.

Коефициентът за победа на Акрингтън Стенли е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Блякпул е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Акрингтън Стенли – Блякпул: Статистика Н2Н

Блекпул не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Статистиката на Блекпул като гост този сезон: 5-7-5.
Статистиката на Акрингтън като домакин този сезон: 5-6-5.

Акрингтън Стенли – Блякпул: Прогноза

И двете страни не се представят добре в атака и е лесно да се предположи, че има значителна стойност при залозите „И двата отбора да НЕ отбележат“. Посетителите или не успяват да отбележат, или са запазили мрежата си празна в четирите от последните си пет гостуващи срещи. Докато Стенли е затворил опонентите си или не е успял да намери мрежата в три от последните им пет мача у дома.

Помислете за това във връзка с факта, че двойката е вкарала средно по 1,88 гола в своите съответни домакински и гостуващи мачове по време на текущата кампания и не е трудно да се подкрепи липсата на цели преди срещата във вторник.

Официални спонсори на Лига 1 са: celebrategifts.co.uk, wham.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG