Бенфика – Динамо Загреб 14 Март bet365 eu

Двубоят между Бенфика – Динамо Загреб ще се проведе на 14 Март (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Срещу Бенфика никога нямаше да е лесно, въпреки че хърватският екип Динамо Загреб определено се възползва от предимството си в първия мач. Мъжете на Белица се защитаваха добре и взеха своя шанс.

Коефициентът за победа на Бенфика 1.45. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Динамо Загреб 8.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бенфика – Динамо Загреб: Двубой Статистика

Айнтрахт нямат загуба в последните си 11 мача.
Резултат от първият мач: Айнтрахт – Интер 0-0.
Айнтрахт нямат загуба в последните си 7 мача като гост.

Бенфика – Динамо Загреб: Прогноза

Загреб не беше невероятно креативен, когато играеше на пътя в предишния кръг на нокаутите, тъй като имаше само 1.18 очаквани гола за гостуване срещу Плзен, но те допуснаха само 0.98, така че може да са способни да отидат на Estádio da Luz и да разочароват Силите.

Освен че не позволи на Бенфика много миналата седмица, Загреб публикува някои окуражаващи защитни номера, когато играе като гост по време на груповите етапи. Посетителите от четвъртък затвориха Андерлехт и Фенербахче далеч от дома по-рано по време на състезанието, докато излязоха от група D, като предадоха средно само 1.18 очаквани цели. На другия край те имат средно по 1.81.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Лига Европа само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com