Борнемут – Бърнли събота 06 Април bet365 Premier

Двубоят Борнемут – Бърнли от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 06 април (събота) от 17:00 часа. Изглежда много отдавна, когато Борнмът се бореше за престижната титла на „най-добрия от останалите“ на седмо място. Те започнаха сезона във фантастична форма.

Коефициентът за победа на Борнемут е 2.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Бърнли е 3.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Бърнли: Статистика Н2Н

Джеферсон Лерма има повече жълти картони (11) от всеки друг играч на Борнемут. Фил Бардсли е с 9 за Бърнли.
Мачове от миналия сезон: 1-2 (Борнемут домакин) и 1-2 (Бърнли домакин).

Борнемут – Бърнли: Прогноза

Междувременно, за всички проблеми на Борнмът, те успяха да запазят някаква форма на стадион “Виталитет”. Те все още са загубили само четири домакински мача през целия сезон и всички те са били срещу големите страни. Те са вкарали поне два гола в пет от последните си седем домакински мача, така че подкрепата на Борнемут Над 1.5 гола изглежда фантастичен избор тук заедно с победа с 2: 1 за тях.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG