Брайтън – Саутхямптън 30 Март bet365 Premier

Двубоят Брайтън – Саутхямптън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 30 март (събота) от 17:00 часа. Брайтън отвори втория си сезон като отбор от Висшата лига с продуктивна първа половина на кампанията, но с настъпването на зимния старт на южния бряг нещата започнаха да се спускат за хората на Крис Хутън.

Коефициентът за победа на Брайтън е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Саутхямптън е 3.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Брайтън – Саутхямптън: Статистика Н2Н

Глен Мъри е голмайстора на Брайтън с 11 гола. Дани Ингс има 7 гола за Саутхемптън.
Брайтън са в победна серия от 3 мача.
Последната домакинска победа на Брайтън срещу Саутхемптън бе през 2012.

Брайтън – Саутхямптън: Прогноза

Домакините са спечелили шест от своите 14 домакински мача, и като се има предвид колко трудно е за тях да победят, заедно със слабото представяне на Саутхямптън като гост, ние смятаме, че подкрепата на Азиатския хендикап за Брайтън е най-добрият вариант тук, заедно с 1-0 правилно прогнозиране на точките.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG