Абърдийн – Чикура Сачкере 01 Август

Двубоят междуАбърдийн – Чикура Сачкере ще се проведе на 01 август (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Дали Абърдийн ще се включи в третия кръг на квалификациите за Лига Европа? Шотландската страна се изравни с Чихура, влизайки в сблъсъка между двойката в Питодрие в четвъртък вечер.

Коефициентът за победа на Абърдийн е 1.22. Равенството в мача е оценено с 5.00. Коефициентът за победа на Чикура Сачкере е 11.00.Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Абърдийн – Чикура Сачкере: Статистика Н2Н

Абърдийн нямат загуба в последните си 8 мача.
ФК Чихура Сачхере нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: ФК Чихура Сачхере – Абърдийн 1-1.

Абърдийн – Чикура Сачкере: Прогноза

Очакваме домакинска победа, както и двата отбора да отбележат в мача.  bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com