Акхисар Беледие – Коняспор 23 Февруари

Двубоят между Акхисар Беледие – Коняспор ще се проведе на 23 февруари (петък) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Ахисарспор са в разгара си, след като победиха с чиста мрежа Бурсаспор и Кармемир Карабукспор.

Коефициентът за победа на Акхисар Беледие а е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Коефициентът за победа на Коняспор е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Акхисар Беледие – Коняспор:  Двубой статистика

Ахисарспор ще има шанса да се премести на нивото на победи с Коня в своите H2H статистика. (Анатолският орел понастоящем води в статистиката с една победа преди 12-ата среща с Акиго).

Интересно е да се отбележи, че нито една от последните четири срещи от H2H между тези съперници не е видял и двата отбора на целта.

Коня излезе на върха, когато се срещнаха в този мандат на Супер Лига (2-0 в Коня Буюксехир Belediye Stadyumu).

 

Акхисар Беледие – Коняспор: Прогноза

Това вероятно ще бъде много строга среща, тъй като очакваме домакините да седят отзад и внимателно да чакат шансовете си за контраатаки.

По този начин ще се движим с под 2.5 гола FT като основна опция за залагания, докато смелите играчи също могат да опитат с равенство с коефициент 3.20.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG