Аркадиуш Вжосек записа най-голямата победа в кариерата си

Аркадиуш Вжосек записа най-голямата победа в кариерата си. Той успя да оцелее след няколко нокдауна срещу легендата Бадр Хари. Двамата оглавиха GLORY 78, което се проведе в Нидерландия.

В първия рунд Бадр започна силно и вкара ритници. Вжосек изглеждаше доста притеснен, но също върна ритници. Бадр Хари се развихри и вкара тежки ритници и удари в дроба на Вжосек, с които го прати два пъти в нокдаун.

Аркдаиуш успя да оцелее след 2 нокдауна,

но нещата не изглеждаха добре за него. Залата се пръскаше от виковете на мароканците.

Във втория рунд Вжосек започна много силно и вкара удари и ритници на Хари. Бадр тръгна да го приключва и пак го прати в нокдаун. Вжосек се изправи и беше в режим на оцеляване. Изневиделица Арек вкара тежък ритник в главата на Хари, с което го нокаутира брутално.

Бадр опита да се изправи, но не знаеше къде се намира и рефера спря срещата в началото на втория рунд. Това определено е една от най-големите изненади в историята на кикбокса и един от най-големите обрати.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Аркадиуш Вжосек записа най-голямата победа в кариерата си