Бавума се справи превъзходно с Де Кок

Темба Бавума беше бърз и даде кредит на своя партньор Куинтън де Кок, помагайки му да регистрира дебют в еднодневната международна стотица.

Бавума удари 113 от 123 топки за Южна Африка за 354-5 срещу Ирландия в Бенони.

“ Аз бях в състояние да се представя по начина по който се представих, заради играта на Куинтън“, каза Бавума. “ Начинът, по който той играе е всяка вградена топка да изглежда плоска, той просто може да вкарва писти на воля“. Това ми помогна да успея да заделя малко време и да успокоя нервите си.

“ В продължението на играта аз нямаше да се променя твърде много. Това беше игра една по рода си, така че да се опитам да трансформирам себе си на 360 градуса би било предизвикателство.“

“ Опитах се да батирам както правя обикновено, опитах се да ударя добри крикет удари, погледнах за пропуски и направих това, което обикновено бих направил. За да бъда честен, не чувствах плавност между инингите. Това се дължеше на вратичката, тя беше малко бавна и някак си неопитна.“

“ Така че за да са силни моите планове за игра и да разбирам къде мога да отбелязвам точки, бягайки силно и удряйки пропуските ми помогна“.

206-та убедителна победа на Южна Африка бе загрявка за серията от пет мача срещу Австралия, започващи в Центуриум в Петък.

Коефициентите Протеос да победи са 11/4, за да спечели серията Test срещу Австралия и 9/4, за да победят зелените в първия Test.

Вижте всички прогнози и залози за Крикет само по bet365. Важат условия.

Автор Bet BG / Бет БГ