Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Бадминтон Bet365Бадминтон

Бадминтон е ракетен спорт, който се играе с помощта на ракети, за да премине перото през мрежата. Въпреки че може да се играе с по-големи отбори, най-често срещаните форми на играта са „единични“ (с един играч от всяка страна) и „двойни“ (с двама играчи на всяка страна).

Бадминтон често се играе като случайна хоби дейност в двора или на плажа. Официалните игри се играят на правоъгълен вътрешен двор. Точките се отбелязват с удара на ракетата и кацането му в половината от двора на съперника.

Всяка страна може да удари перото само веджнъж, преди то да премине през мрежата. Играта завършва, след като перото се е ударило в пода или ако сервизният съдия или (в отсъствието им) са се обадили за грешка на противниковата страна.

Перото е направено от пера или пластмасов снаряд, който лети различно от топките, използвани в много други спортове. По-специално, перата създават много по-голямо съпротивление, което води до по-бързо забавяне на скоростта. Перата също имат висока максимална скорост в сравнение с топките в други ракетни спортове. Полетът на перото дава на спорта отличителен характер.

Играта се развива в Британска Индия от по-ранната игра, наречена battledore и shuttlecock.  От 1992 г. бадминтонът е летен олимпийски спорт с четири събития: мъжки сингли, женски сингли, деойки мъже и двойки жени, със смесени двойки са добавени четири години по-късно. При високи нива на игра спортът изисква отлична подготовка: играчите изискват аеробна издръжливост, гъвкавост, сила, бързина и прецизност. Той също така е технически спорт, изискващ добра двигателна координация и развитие на сложни ракетни движения.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп и новини, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Livescore.

Спортни прогнози за Бадминтон може да намерите на 365 prognozi.

Следвайте всички залози и прогнози за Бадминтон само по bet365.

Bet – BG