Байерн (Мюнхен) е наложил солена глоба на Франк Рибери

Байерн (Мюнхен) е наложил солена глоба на Франк Рибери след публикациите му в социалните мрежи. Както е известно, играчът изригна с псувни, след като беше критикуван за прахосничеството си по позлатена пържола за 1200 евро.

“Той използва думи, които Байерн като клуб не може да приеме и които Франк никога не може да използва като модел за пример и играч на Байерн. Вчера доста си поговорих с Франк,

като му казах, че е глобен, а той прие наказанието си”, заяви спортният директор Хасан Салихамиджич в Доха, където тимът провежда зимната си подготовка. Той отказа да разкрие каква е глобата, но я определи като “много голяма”.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.