Барнет – Бромли вторник 08 Октомври

Двубоят между Барнет – Бромли ще се проведе на 08 октомври (вторник) от 21:45 часа в среща от Национална Лига на Англия. Барнет ще бъде домакин на Бромли тази вторник вечер в Националната лига. Тази среща ще бъде сблъсък между два от най-впечатляващите отбори на Националната лига този сезон.

Коефициентът за победа на Барнет е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Бромли е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Барнет – Бромли: Статистика Н2Н

Преди година Барнет бяха номер 11 в класирането с 22 точки. Сега са номер 6 с 24 точки.
Барнет не са губили в последните 5 свои домакинства.
Преди година Бромли ФК бяха номер 16 в класирането с 17 точки. Сега са номер 2 с 29 точки.

Барнет – Бромли: Прогноза

Считаме, че Барнет има голям шанс да победи Бромли този вторник. Те същотака поддържаха мрежата си недокосната в 4 от последните си 7 мача. Защитата им беше изключително солидна. Като се има предвид лошата форма на Бромли, смятаме, че победата за Барнет до нула е реална възможност в тази среща.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 National League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG