БАТЕ Борисов – Арсенал 14 Февруари bet365

Двубоят между БАТЕ Борисов – Арсенал ще се проведе на 14 Февруари (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа.Арсенал пътува до Борисов Арена след тясна 1-2 победа над Хъдърсфийлд Таун, където головете от първото полувреме от Алекс Ивоби и Александър Лаказет се оказаха достатъчни.

Коефициентът за победа на БАТЕ Борисов 8.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Арсенал 1.44Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

БАТЕ Борисов – Арсенал: Двубой Статистика

Александър Хлеб има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Бате Борисов. Роб Холдинг е с 3 за Арсенал.
Бате Борисов нямат загуба в последните си 5 мача.
Бате Борисов са в серия от 4 поредни домакински победи.

БАТЕ Борисов – Арсенал: Прогноза

Ние ще подкрепим Арсенал да спечели третата си победа над БАТЕ, но ние не виждаме, че това ще бъде лесно и ще заложим на двоен шанс – победа на гостите и двата отбора да отбележат! И двамата са вкарали и отстъпват напоследък и сега се надяваме на трилър.

Имайки предвид това, сега също подкрепяме Над 2.5 гола FT, което привлича вниманието на много тежки нападатели. Виждали сме такива сблъсъци във всичките последни четири изхода на Арсенал и този мач, изглежда като голяма стойност дори при тези коефициенти.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet-bg.com

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com