Батълът на Бангладеш се завръща в игра

Бангладеш се нуждаят от повече от 107 писти, за да победят Англия с пет вратички, които им остават в първия Тест в Читагонг.

„Туристите“ успяха да направят втори ининг за общо от 240, за да дадат ултиматум на Бангладеш да направят 285, за да спечелят.

Домакините успяха да достигнат 35 без загуба преди Tamim Iqbal да бъде отхвърлен от Moeen Ali, който направи улова заедно с Gary Ballance.

Imrul Kayes е текущият голмайстор на Бангладеш с 43 точки, заедно с Sabbir Rahman и Mushfiqur Rahim, които са настроени да възобновят силите си с 25 и 22 точки съответно.

Подготовката за мача най-накрая е привършена и може да не изисква петия ден ако домакините продължат с подобен темп на пробег, както в днешната следобедна сесия Бангладеш добави 93 писти в 28 разигравания за загубата си от три вратички.

Бангладеш се нуждаят от повече от 107 писти, за да победят Англия с пет вратички, които им остават в първия Тест в Читагонг.

Залози за Бангладеш се приемат с коефициент от 6/4, за да спечелят направо с първия Тест, докато Англия могат да бъдат подкрепени за  победа с коефициент от 8/15, а тегленето е 1000/1.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително на Живо, са достъпни и за мобилни устройства или таблет с bet365.

Вижте всички залози и прогнози за Крикет само по bet365.

Автор Бет БГ / Bet BG