Бащата на Фюри : Хюи може да стане световен шампион

Бащата на Хюи Фюри Питър, който е и негов треньор, вярва, че неговият син е способен не само да победи Кубрат Пулев, но и да стане световен шампион в тежка категория.
До момента Фюри има 21 победи (11 с нокаут) и само 1 загуба на професионалния ринг – в битка за световната титла срещу Джоузеф Паркър през септември 2017. Поражението обаче дойде след спорно съдийско

решение и затова Питър е уверен, че най-доброто тепърва предстои.
“Вярвам, че Хюи може да обедини титлите. Той е изключителен талант и за неговата възраст е натрупал невероятен опит. Антъни Джошуа стана професионалист на 24, а Хюи вече имаше мач за световна титла.
Хюи стана професионалист на 18 и балансът му вече е 21-1 със спорната загуба в мач за световната титла. Той е невероятно млад и вярва, че ще обедини титлите, ако получи шанс.
Той не е заядливец. Не говори глупости. Няма и една лоша чeрта в себе си. Не мрази другите бойци.
Мисля че, ако Хюи победи Пулев, мачът с Джошуа може да се състои следващата година. Не очаквам Ей Джей да се откаже от титлата на IBF или да бяга от когото и да било”, заяви Питър Фюри.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.