Без двамата си капитани Павел Маринов и Чавдар Костов замина националният отбор на България по баскетбол

Без двамата си капитани Павел Маринов и Чавдар Костов замина националният отбор на България по баскетбол за последния си мач от първата групова фаза на квалификациите за световното първенство в Китай през 2019 година. В понеделник българите гостуват на Чехия.

Маринов и Костов отпаднаха от групата на Любомир Минчев заради травми. Маринов е с травма още от присъединяването си към тима, като успя да направи само една тренировка с отбора, докато Костов получи натъртване в първата контрола срещу Тунис в София и също няма да може да играе . Старши треньорът Минчев все още не е определил кой ще бъде капитан на тима в отсъствието на двамата лидери на тима.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.