Бейлис подрепя с две ръце Бътлър

Капитанът на Англия Jos Buttler е получил подкрепата на старши треньора Тревър Бейлис след неговото участие в скандал в неделя след поражението на Бангладеш.

Buttler взе изключение на някои от честванията от домакините и думите му бяха преиначени, които позволиха на играчите да се намеси и да говорят против него.

Buttler получи специално признание за ролята си в  ICC, докато противоположно на него Mashrafe Mortaza и батсманът Sabbir Rahman бяха глобени 20 на сто от своите хонорари на мач за участието си в неприятният инцидент.

И тримата играчи получиха по една черна точка като част от преразгледания кодекс за поведение на ICC. Ако играчът стигне четири точки, той бива подлаган под съмнение.

„Той получи плесник по ръката и аз съм сигурен, че той ще направи всичко възможно да избяга от неприятностите за в бъдеще.“ – сподели Бейлис.

„Не съм чел съдийския доклада за мача, но играчите на Бангладеш бяха глобени и Jos е бил предупреден за предстоящо отмъщение, което само по себе си казва, малка част от една история. Мисля, че Jos, който носи капитанската шапка на раменете си, не би си позволил да излъже за нещо подобно.“

Шансовете на Англия да спечели са 1/2 да спечели третата и последна ODI срещу Бангладеш в сряда, докато домакините са с шансове 13/8 да спечелят.

Buttler може да бъде подкрепен с коефициент от 5/1 да бъде голмайстор на Англия и според Бейлис, че той няма да има проблем с мъжа от Ланкшиър и ще играе със страст.

Вижте всички прогнози и залози за крикет само по bet365.

Автор Bet BG / Бет БГ