Беларус – Естония четвъртък 10 Октомври

Двубоят между Беларус – Естония ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Естония ще пътува, за да се срещне с Беларус за шестия мач от квалификационните групи на ЕВРО 2020. Беларус успя да победи с 2:1, когато направи пътуването до Естония през септември. 

Коефициентът за победа на Беларус е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Естония да победят се приемат с коефициент 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Беларус – Естония: Двубой статистика

Естония са в серия от 4 поредни загуби.
Естония се намира в губеща серия от 5 мача в Квалификации Група C Европейско Първенство.

Беларус – Естония: Прогноза

Естония е дала поне 2 гола във всичките си 5 мача в тази квалификационна кампания. Считаме, че победата за Беларус е вероятен резултат от тази среща. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com