Белгия – Сан Марино четвъртък 10 Октомври

Двубоят между Белгия – Сан Марино ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Очаква се Белгия да продължи перфектния си старт в квалификациите за Евро 2020 тази седмица, тъй като е домакин на Сан Марино.

Коефициентът за победа на Белгия е 1.004. Равенството в сблъсъка е оценено на 51.00Залози за това Сан Марино да победят се приемат с коефициент 101.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Белгия – Сан Марино: Двубой статистика

San Marino не е побеждавал в последните си 95 срещи.
Сан Марино не е побеждавал в последните си 3 мача срещу домакините в мача.
Сан Марино са в серия от 34 поредни загуби.

Белгия – Сан Марино: Прогноза

Междувременно Белгия е на път да продължи победната си серия, която ги накара да спечелят до нула в последните си пет изяви. Те трябва да участват в шоу, насочено напред срещу слабата страна на Сан Марино. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com