Биг Бен със скъсан менискус, аут за неопределено време

Питсбърг останаха без Бен Рьотлисбергер за неопределено време заради скъсан менискус. Куотърбекът на „металурзите” се контузи малко преди почивката при загубата от Маями с 15:30. Биг Бен бе прегледан в съблекалнята, но се върна на полето и приключи мача с показатели 19 от 34 за 189 ярда,

тъчдаун и два интерсепшъна. Операцията на Рьотлисбергер е насрочена за понеделник, а практиката показва, че обичайното време за възстановяване е между шест и осем седмици.

Въпреки загубата Питсбърг останаха на върха в АФК Север, подпомогнати от третата поредна издънка на Балтимор. „Гарваните” водеха 91 секунди преди края при гостуването на НЙ Джайънтс, но Одел Бекъм-младши с втория си чудовищен тъчдаун за деня спря пропадането на „гигантите”. Уайд рисийвърт на Джайънтс завърши с осем уловени топки за 222 ярда и гарантира, че полетът към Лондон, където в неделя тимът „гостува” на Лос Анджелис, ще е с приповдигнато настроение след крайното 27:23.

Дак Прескот постави рекорд за най-много последователни пасове за начало на кариера в НФЛ без интерсепшън. Новобранецът на Далас разнищи защитата на Грийн Бей при победата с 30:16, като успя в 18 от 27 подавания за 247 ярда с три тъчдауна и интерсепшън. Прескот имаше 176 успешни паса преди в третата част Морган Бърнет да сложи точка на серията. Досегашният рекорд 162 поредни подавания бе притежание на Том Брейди.
sportal.bg

Вижте всички залози и прогнози за американски футбол само по bet365.