Блякпул – Арсенал 05 Януари bet365

Двубоят Блякпул – Арсенал от Купата на Лигата (Англия) ще се проведе на 05 януари (събота) от 19:30 часа. Блякпул изостава в надпреварата за промоция в първа лига, но те поддържат дисциплина в защита. Мандарините не са били изключителни по отношение на отбелязване на голове, като са отбелязали малко над гол на мач.

Коефициентът за победа на Блякпул е 15.00. Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Арсенал е 1.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блякпул – Арсенал: Статистика Н2Н

Блякпул не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Блякпул не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.

Блякпул – Арсенал: Прогноза

Емери може да завърти отбора си за тази игра, тъй като повечето от неговите момчета са уморени от забързания сезон на лигата. Той има достатъчно талант на пейката, за да се изправи пред екип като мандарините. Арсенал ще бъде безмилостен срещу лошата защита на дома. Така че можем да очакваме една едностранна работа като предишните им срещи. По този начин залогът може да бъде поставен на Арсенал, за да спечели както в полувремето, така и на пълен работен ден.

Всички предишни срещи между тези две страни ясно дават представа, че това ще бъде висококачествен мач. Всички тези игри имаха резултат от повече от 2.5 гола общо. По този начин можем спокойно да сложим парите си на този мач, за да завърши с повече от 2.5 гола.

Официални спонсори на Fa Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG