Борнемут – Арсенал 26 Декември

Двубоят между Борнемут – Арсенал ще се проведе на 26 Декември (четвъртък) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Изглежда ужасно отдавна, откакто Борнмут стартира кампанията си във Висшата лига с три победи от първите си пет мача, като този обещаващ старт отстъпи място на кризата на стадиона на Vitality.

Коефициентът за победа на Борнемут е 3.40Равенството в сблъсъка е оценено на 3.90. Коефициентът за победа на Арсенал е 1.95. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Арсенал: Двубой Статистика

Борнемут не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.
Борнемут са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Преди година Арсенал бяха номер 5 в класирането с 37 точки. Сега са номер 11 с 23 точки.

Борнемут – Арсенал: Прогноза

Не можем да видим обаче Арсенал да поддържа мрежата си празна – те успяха да опазят мрежата си само два пъти през този сезон, а Борнмут намери мрежата в шест от деветте си излизания във Висшата лига на стадион Vitality. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com