Борнемут – Лутън събота 04 Януари

Двубоят Борнемут – Лутън от FA Cup ще се проведе на 04 Януари (събота) от 19:31 часа. Борнмут имаха слабо представяне около Коледа, като загубиха три от последните си четири мача и се подхлъзнаха до 18-то място във Висшата лига. Има малко натиск върху Еди Хоу и добрият резултат от купата може да помогне  нещата да се обърнат.

Коефициентът за победа на Борнемут е1.44. Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Лугтън е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борнемут – Лутън: Статистика Н2Н

Лутън не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Борнемут не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Борнемут са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Борнемут – Лутън: Прогнозa

Очакваме убедителна победа от домакините в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG