Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт 14 септември

Двубоят  Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт от  Бнундеслига I на Германия ще се проведе на 14 Септември (петък) от 21:30 часа. Aйнтрахт Франкфурт е друг клуб, който имаше промяна на мениджмънта през лятото, а новият треньор Ади Хътър вече усеща кризата. Той се отправя към Дортмунд без някои ключови централни играчи.

Коефициентът за победа на Борусия Дортмунд е 1.40 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 4.50.  Коефициентът за победа на  Айнтрахт Франкфурт  е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Като домакин, Дортмунд не е губил от Айнтрахт в последните 7 срещи помежду им.
Дортмунд нямат загуба в последните си 5 мача.
По време на последните 21 срещи с Дортмунд като домакин, Дортмунд спечели 17 пъти, при 3 равенства и 1 победи за Айнтрахт. Головата разлика е 58-14 в полза на Дортмунд.

Прогноза

И така, какво трябва да търсим в този мач? Въпреки че резултатът не го показва, Dortmund на Lucien Favre отново беше много опасен и създаде много шансове в последната си Бундеслига да се измъкне срещу Хановер – всъщност Марко Реус и Макс Филип от Дортмунд бяха отказани да се включат в срещата с рамката на целта – и когато погледнете своя атакуващ талант, е лесно да разберете защо. Мардо Реус, Максимилиан Филип, Кристиан Пулишич и Йордан Санчо (да назовем само няколко) се разпалваха, когато сезонът 2017/18 стигна до заключението си, а сега Дортмунд добави към това с „Алкакар“ в Барселона. След 4-та победа на Der BVB след 4-та победа в Льопсиг от „Signal Iduna Park “ гледат 16 гола, отбелязани през последните си шест изхода, средно почти по три на игра.

Борусия Дортмунд да спечели и над 2.5 гола

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG