Бразилия – Сенегал -bet365

Двубоят между Бразилия – Сенегал ще се проведе на 10 октомври (четвъртък) от 15:00 часа в среща от Приятелски мач на Националните отбори. Южноамериканските шампиони Бразилия отново са в действие в четвъртък, тъй като изглежда да се върнат във форма.

Коефициентът за победа на Бразилия е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50Залози за това Сенегал да победят се приемат с коефициент 9.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бразилия – Сенегал: Двубой статистика

Сенегал имат една от най-обещаващите страни в Африка, но те загубиха от Алжир в Купата на нациите по-рано тази година.

Бразилия – Сенегал: Прогноза

Тази седмица също подкрепяме победа за Бразилия, тъй като южноамериканците гледат да удължат силния си състав. Те загубиха само веднъж след Световното първенство през 2018 г., като спечелиха 13 пъти през последните 13 месеца. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com