Букмейкъри класация – BET-BG.com 

Класация на най-добрите онлайн букмейкъри за България

Тъй като е от голямо значение да залагате в сигурни и надеждни онлайн букмейкъри сме подготвили за вас класация на онлайн букмейкърите базирана на проучване на различн агенции и мнения на потребителите. Ето как са класирали букмейкърите различните статистически агенции и потребители:

1. Bet365 – Определено номер 1 в спортните залози в интернет е компанията Bet365. Те са най-големия букмейкър залагащ на доверието в клиентите си и често изненадващ ги с нови бонуси, високи коефиценти и печалби. Сайътът на Bet365 е направен с лесен, удобен и приятен интерфейс. Отделът „Грижа за клиента“ е един от най-професионалните сред букмейкърите. Букмейкърът Bet365 обновява денонощно сайта си с последните новини около отборите(контузии, трансвери, смени и др.) Проверявайте и нашата секция Новини редовно за последните новини около футболните залози. Ако искате да прочетете още коментари, статии и новини около този букмейкър, моля посетете нашата отделна секция за Bet365

bet365 klasacia bookmaker
bet365

Линк за BET365

Защо неможе да отворите сайта на Бет365 България ? Прочетете нашата тема относно работещ линк за BET365 ВХОД

Ако все още си мислите, че Bet365 не е вашият букмейкър, то ще ви напомним, че там ще откриете едни от най-високите коефициенти в този бранш, възможност да правите ниски залози от 0.50 лв. Минималната сума за депозиране и теглене на средства също е много малка (за разлика от доста букмейкъри), като освен всичко това можете да се насладите на изключително богат пазар от залози, както и пълна статистика за всички отбори.

Всички ваши данни, които предоставяте на букмейкъра са защитени, благодарение на сертификата Thawte SSL web server, който ви гарантира надежда криптирана връзка и информацията не се предоставя на трети лица.

2. На второ място потребителите и фирмите за рисърч са класирали другия безпорен лидер в залаганията – Efbet, който първия лицензиран букмейкър за спортни залози в България! Букмейкърът има дългогодишна история в бранша и много кратно е доказал коректността към играчите си:

EFBET-LOGO

3. Bwin набира попълярност през изминалите няколко месеца. Както повечето букмейкъри те също предлагат безплатен залог за нови клиенти.

bwin-logo-bonus-deposit-bulgaria

Ако имате проблеми или въпроси относно даден букмейкър не се колебайте да се свържете с нас на и-мейл: [email protected] и ние ще се постараем да ви помогнем.

С уважение: Бет БГ

 

Save