Ветроходство bet365 бет365Ветроходство


Ветроходство включва движение на вятър на плавателни съдове. С помощта на платна или други Профили и я насочват над вода, лед или земя. В зависимост от вида на занаят. Моряк управлява силата на вятъра върху платната чрез коригиране на ъгъла им. По отношение на движещ се плавателният съд и понякога чрез коригиране на ветрилната площ.

Силата се предава от платната е съпротива от страна на силите от корпуса, кила и руля на Плавателен съд. От страна на силите от скейт пътеки за ледоразбивач, и от страна на силите от колела за земя Плавателен съд. За да се даде възможност на волана курс по една точка на плаване по отношение на истинския вятър.

bet365

Докато все още има някои места по света, където се използват платна, задвижвани с пътнически, риболовни и търговски плавателни съдове. Тези съдове са станали по-рядко като двигатели с вътрешно горене са станали икономически жизнеспособни и в най-бедните и най-отдалечените райони. В повечето страни ветроходство се радваше като развлекателна дейност или като спорт. Развлекателни ветроходство или яхтинг може да бъде разделена на състезания и крузинг. Корабите могат да включват разширени офшорни и океански пропускателни пътувания, крайбрежната ветроходство в полезрението на земята, и daysailing.

През цялата история ветроходство има основна роля в развитието на цивилизацията. Предоставящ човечеството по-голяма мобилност от пътувания по суша, дали за търговия, транспорт или война, и на капацитета за риболов. Най-ранното изображение на кораб с платна се появява на една боядисана на диск. В Кувейт секс между 5000 и 5500 г. пр.н.е.. Полинезийски oceanfarers пътували огромни разстояния от открития океан в стрела канута, използващи навигационни методи като стик класации. . бет365 депозит.

Спортни прогнози онлайн може да намерите при нашите партньори. Регистрация и бонус за нов клиент от бет365 спортни залози. Научи повече на bet365 страницата на bet-bg.com