Волфсбург отстрани защитник заради…

Германският футболен клуб Волфсбург отстрани централния защитник Филип Волшайд от отбора заради дисциплинарен проблем, обясни треньорът Валериен Исмаел. Исмаел добави, че е била проведена среща с футболиста, който оттук нататък ще тренира индивидуално, но не се споменава за колко време.

Няма яснота и каква е причината, но медиите през миналата седмица съобщиха за разгорещен спор между Волшайд и член на треньорския щаб. Футболистът е даден под наем от английския Стоук Сити на Волфсбург, заемащ 14-о място в Бундеслигата, но има едва три мача от септември насам.

Германският футболен клуб Волфсбург отстрани централния защитник Филип Волшайд от отбора заради дисциплинарен проблем, обясни треньорът Валериен Исмаел. Исмаел добави, че е била проведена среща с футболиста, който оттук нататък ще тренира индивидуално, но не се споменава за колко време. Няма яснота и каква е причината, но медиите през миналата седмица съобщиха за разгорещен спор между Волшайд и член на треньорския щаб. Футболистът е даден под наем от английския Стоук Сити на Волфсбург, заемащ 14-о място в Бундеслигата, но има едва три мача от септември насам.

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.