Волф: Титлата все още не е решена

Босът на Мерцедес се надява да няма повече технически нередности до края на сезона. Тото Волф изрази надежда, че не техниката ще реши спора за световната титла между пилотите на Мерцедес Нико Розберг и Люис Хамилтън в оставащите пет състезания от Формула 1. Той призна, че Розберг е имал повече късмет през годината, но това не омаловажава досегашните му резултати.

Междувременно, залози за победа на Хамилтън в Гран При на Япония този уикенд се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете му да защити титлата си от последните два сезона са оценени на 2.50, а тези на Розберг да грабне първия си трофей от Формула 1- на 1.53.

Люис Хамилтън изпусна злощастно победата в Гран При на Малайзия миналата неделя, след като двигателят му гръмна. Това позволи на Нико Розберг да увеличи на 23 точки аванса си във временното класиране за световната титла.

„Не смятам, че това ще хвърли сянка върху борбата за титлата. Разбира се, Нико би признал, че е късметлия досега през годината по отношение на издръжливостта, но той направи и отлични състезания. До края има още 5 състезания и нищо не е ясно“, коментира босът на „Сребърните стрели“.

Хамилтън вече навакса пасив от 43 точки, които Розберг му направи в началото на сезона. Тептърва предстои да се разбере дали британецът ще има сили отново да догони и задмине своя голям конкурент.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.