Галатасарай – Бурсаспор 23 Февруари

Двубоят между Галатасарай – Бурсаспор ще се проведе на 23 февруари (петък) от 19:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Галатасарай не успя да остане на върха в класирането на Супер Лига за по-дълго от седмица, след като загубата от 2-1 от Касъмпаша ги видя да падат на второ място само седем дни след изпреварването на Истанбул Басакшехир.

Коефициентът за победа на Галатасарай а е 1.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00Коефициентът за победа на Бурсаспор е 9.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Галатасарай – Бурсаспор:  Двубой статистика

Бурса никога не е била лека опозиция за Галатасарай, която е спечелила 6 и е изравнила 1 от последните 7 срещи.

Галата имаше до 10 гола в три поредни победи над Бурсаспор.

Вкъщи Cimbom спечели 45 и загуби само 4 от 54 срещи H2H със Зелените крокодили.

 

Галатасарай – Бурсаспор: Прогноза

Това ще бъде еднопосочна улица от първото свиркане и очакваме Галатсарай да спечели изчерпателна победа пред народната тълпа в петък.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG