Гарсия: Евро духът е от ключово значение

Серхио Гарсия настоява, че способността на Европа да генерира отборен дух и приятелство още веднъж ще им даде предимство в купата за Райдър тази седмица.

Предходните Европейски отбори са били приветствани за тяхната сплотеност и привидна способност да засенчват американските си колеги в отбора по голф.

Капитанът на САЩ Дейвит Лов III говори с отбора си през уикенда, настоява, че Американският отбор, предназначен за Хейзълтайн е “ най-добрият голф отбор може би, съставян някога“.

Гарсия е играл в последните седем от общо осем състезания за Райдърс Къп и е играл като един от заместник-капитаните на Колин Монгомъри на Селтик Менър през 2010г. , когато не успя да направи разреза.

Коефициентът Испанецът да бъде водещ реализатор на точки в Хейзълтайн е 6/1, като той разтръби новината че европейските играчи доказват насърчаването си един на друг.

Той настоява че в това отношение те са години напред пред САЩ.

„Едно от най-важните неща е да се разбираме много, да бъдеш в прекрасни взаимоотношения с партньора си и да бъдеш зад него във всеки един момент от мача.“

„Това няма значение ако той играе добре…трябва да накараш съотборника си да се чувства добре и толкова удобно, колкото е възможно, и ако успеете да направите това, тогава вие му помагате да се отпусне и да играе по-добре.“

„Не е лесно подобно нещо да се постигне, но смятам че шанса ние да го постигнем е доста по-голям от другия отбор.“

Вижте още прогнози и залози за Голф само по bet365.

Автор Bet BG / Бет БГ

Save