Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището

Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището. Той участва в традиционния PNC Championship в Орландо, Флорида, където си партнира с 12-годишния си син Чарли.

За 45-годишният голъфър това беше своеобразно завръщане към спорта след тежката катастрофа, която претърпя през февруари 2021 г. Тогава той шофира джипа си с висока скорост и излетя от пътя. Наложи се да претърпи операция и да се възстановява няколко месеца.

Уудс призна, че все още е далеч от най-добрата си форма и физически не се чувства подготвен за цял сезон в момента. Той разкри, че вероятно ще участва само в няколко турнира през кампанията.

„Беше страхотен ден, с Чарли много се забавлявахме. Все още не съм във форма, чувствам се много изморен. Най-лесно ми беше да карам количките“, каза Уудс.

Американецът е един от най-успешните спортисти в световен мащаб. Той има 15 мейджър титли в колекцията си. Той обаче често се забърква в скандали, като през 2017 г. беше заловен заспал зад волана. По-късно той призна, че е бил под въздействието на тежки медикаменти.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. bet365 Бонус Код Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Голф легендата Тайгър Уудс се завърна на игрището