Голф: Лефам за САЩ те няма какво да губят

Заместник-капитанът на САЩ Том Леман, че натискът от изключване на неговия отбор е голям и те отиват на Райдърс Къп без да имат какво да губят.

Европа държи рекорда в последните турнири, след като спечели Райдърс Къп последните три поредни пъти и шест от последните седем.

Въпреки това, всички трябва да играят за следващият уикенд в голф клуб Хейзълтайн в Минесота и Леман настоява, че доверието е високо у дома благодарение на капитана на САЩ – Дейвис Ловта III.

Той сподели пред BBC, че отборът е бил обременен от натиска в миналото, но настоява, че това не е така тази година.

Той каза: “ Всеки е в добро състояние и е готов за състезанието. САЩ нямат какво да губят. От това, което наблюдавам в момента отбора има колективно мислене и това е което се опитваме да постигнем.“

„Дължа на Дейвис Ловта всички заслуги за тези постижения. Той е напълно ангажиран с всеки един играч и е напълно отдаден на работата си.“

“ Целият маниер на отбора е по-сплотен от всякога.“

Коефициентът САЩ да спечелят Райдърс Къп за първи път от 2008г. насам е 8/15, докато шансовете на Европа са 15/8.

Джъстин Роуз има шанс да бъде най-добрия в Европа с 11/2.

Дейвис Ловта ще поведе своя отбор в неделя на заключителната част на Тоур Чемпиъншип. Част от този екип е заместник-капитанът Тайгър Уудс и Леман казва, че включването му в екипа е предимство за САЩ.

Не забравяйте, че всички Голф състезания са валидни за промоцията на bet365 за Голф и можете да получите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди състезание. Можете да залагате от вашия компютър, таблет или телефон. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.