Голф: Kimbo Golf Cup събра ентусиасти

За втора поредна година в Пирин Голф и Кънтри Клуб италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир Kimbo Golf Cup за любителите на спорта и ценителите на хубавото кафе. В слънчевия съботен септемврийски ден над 40 участници се състезаваха в Индивидуален стейбълфорд, разделени в две дивизии, на 18 дупки, като екипът на Kimbo подкрепяше играчите през целия ден с неаполитанско еспресо, за по-добра игра.

Приветствие преди старта направи управителят на KIMBO България Георги Бундев, който благодари на всички участници и сподели, че за него е голяма радост броят им да се увеличава.

Освен голямата награда – кафе машина, екипът на KIMBO беше приготвили специални комплекти за кафе за всички победители.

В дивизия А почетното първо място зае Пламен Мицански с резултат от 40 нетни точки. Той спечели голямата награда на KIMBO – кафе машина, капсули за кафе и комплект чаши. На второ място с 38 нетни точки се класира 12-годишният Денис  Стайков, следван от Стивън Плац с 37 нетни точки. Те спечелиха трофеи и комплекти KIMBO.

В дивизия Б на първо място в класирането се нареди Стоян Пандев с 32 нетни стейбълфорд точки. Втори в класирането стана Румен Маневски отново с резултат от 32 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап. Наградите за трето място получи Ангел Илиев с 31 нетни стейбълфорд точки, който също получи подаръците от KIMBO.

Специалната награда за Най–близо до флага на 15-аа дупка взе Мартин Боденщайнер, чиято топка падна на 3,89 метра от пин позицията. Най–дълъг удар на 11-а дупка с личен рекорд от 300 метра направи 17-годишният възпитаник на Пирин Голф и Кънтри Клуб – Борислав Крачанов. Те бяха наградени със специално изработени трофеи и специални подаръци,  осигурени от KIMBO.

Церемонията по награждаването и коктейла се проведе в Пирин Голф Хотел и СПА.

Вижте още прогнози и залози за голф само по bet365.