Дан Смит участва в покер благотворителност

Братята Кроули, заедно с Дан Смит, ще дарят $1,000,000 на десет благотворителни каузи до края на годината.

„Aко смятате, че хората са морално задължени да помагат на другите, дори ако сте загрижени за собствените си интереси, има сериозни причини да дарите. Проучванията показват, че даряването за благотворителност може да увеличи щастието“, пише в скорошна публикация покер професионалистът Дан Смит, със заглавие “ 2017 Matching Challenge“.

Дан Смит, заедно със суперзвездите на DFS Мартин и Том Кроули, събират дарения в размер на $1 000 000 за десет благотворителни каузи до 31 декември.

След като са работили независимо един от друг през предходните години, за да съберат даренията, тази година те са обединили ресурсите си, за да могат и да бъдат по-ефективни.

„Ние всички приключихме една добра година и искаме да върнем това по начин, който да окаже най-голямо въздействие. Да бъдем в състояние да повлияем положително на живота, да играем игра, която обичаме, е сбъдната мечта за всички нас „, каза Мартин Кроули.

За всеки долар, с който допринасят хората като част от кампанията, триото ще даде още един долар.

 

Bet365 Poker

ВХОД КЪМ BET365 Poker

bet365 poker предлага до 100 евро за нови играчи и турнирни билети на стойност 5 евро. За повече подробности вижте на bet365

Bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

bet365

 

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус Бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на 5 € / 100% до € 100 + € 5 турнирни токени.