Джеймс Андерсън се върна в действие за Ланкашър в Дубай

Джеймс Андерсън продължи рехабилитацията си от контузия на рамото като Ланкашър отпусна до 63-писта победа над Бирмингам в Група А на Emirates Airline Twenty20 Trophy, в Дубай.

Андерсън, водещ Тест вградена пласьор на Англия, пропусна голяма част от зимните екскурзии до Бангладеш и Индия се дължи на проблема, но се върна 1-14 от три оувъра като мечките са заснети в продължение на точно 96 в отговор на Ланкашир на 159-8.

Само капитан Ян Bell (30) и Тим Амброуз (23), направен двуцифрено число – Стивън Пери (3-12) и Йордания Кларк (3-14), доказващ най-успешните Боуерс Ланкашър, след като Лиъм Ливингстън е най-гол за страната Червена роза с 52.

Бирмингам излезе кратко отново във втория си мач за деня, тъй като те се свлече до шест серия поражение в Лахор Qalandars въпреки късния вихрушка от Аарон Томасон (44 почивни 27 топки).

Това повдигна Мечките да 138-6, но все пак ги остави да извървят своя мишена след съперника си опустошена до 144-7 въпреки 4-23 от лявата ръка стругар Сингх.

Дърам справя малко по-добре от Бирмингам в тяхната отварачка в група Б, тъй като те са били хвърлена в продължение на 108 да губят от 35 писти до Пешавар Залми.

Наби Гюл (57) най-гол за Пешавар, след като са избрали да бухалка първо и общо 143-6 оказа далеч отвъд обсега Дърам, въпреки 41 почивни 36 топки от Пол Колингууд на върха на поръчката.

bet365

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!