Джоел Боломбой е най-новото попълнение на руския гранд ЦСКА (Москва)

Джоел Боломбой е най-новото попълнение на руския гранд ЦСКА (Москва).Боломбой ще пристигне в столицата след престой от два сезона в НБА и Лигата за развитие. Договорът му с “армейците” е за период от три сезона, а местните медии съобщават, че той ще получи и руски паспорт,

защото майка му е рускиня.
24-годишният играч е роден в Донецк, като баща му е от Конго. Преди да се впусне в професионалния баскетбол Джоел има четири сезона за Уибър Стейт при колежаните, превръщайки се в борец №1 в историята на университета. Юта го избира под №56 в Драфта през 2016 година, а освен за Джаз той има мачове и за Милуоки Бъкс.
Треньорът на ЦСКА Димитрис Итудис намекна, че този трансфер се осъществява и с мисъл за националния отбор на Русия, където Боломбой се очаква също да заиграе след оформянето на документите за гражданството му.
“Развълнуван съм, че ще играя за клуб като ЦСКА. Нямам търпение да бъда част от прекрасна организация като тази”, коментира Боломбой.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.