Джон Джоунс оваканти титла в лека тежка категория

Джон Джоунс оваканти титла в лека тежка категория.

Лека тежка категория може да бъде разклатена за пореден път с напускането на шампиона Джон Джоунс. Това няма да е първият път, когато Джоунс е отстранен от позицията си на шампион. Но този път, той оваканти титлата по свое желание.

Причината? Продължаващият спор с Дейна Уайт относно заплащането.

Това не да е първият път, когато бойците се оплакват от заплащането си, но изглежда, че спорът между Джоунс и Уайт ще стигне по-далеч, отколкото други.

Джоунс разкри намеренията си с туит. Той каза, че няма какво да спечели, като се бори за титлата и препоръча битка между Доминик Рейес и Ян Блахович за титлата му, която по презумпция ще бъде освободена по собствено желание.

Той засегна присъщата опасност, свързана с битките в UFC, като част от аргумента си, че борбата не си струва, освен ако UFC не му даде супер бой. Въз основа на отговорите на Дейна Уайт на скорошна пресконференция не изглежда вероятно Джоунс да получи това, което иска.

Джоунс ще освободи титлата си с рекорд 26-1. Той защити титлата си от Рейес с решение през февруари и през по-голямата част от кариерата си единственото нещо, което го спираше да бъде шампион, бяха собствените му проблеми.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365 mma. Насладете се на много спортове с bet365 на живо.Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на betbg365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Бокс можете да прочетете на нашата bet страница BET BG.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365 Коефициенти

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com