Дисциплината

Дисциплината и организацията са силата на немската Бундеслига. Хегемон там в последните години е съставът на Байерн Мюнхен, който обира каймака на другите отбори

и се опитва да е сред най-добрите в Европа. Отбори като Борусия Дортмунд обаче му оказват достойна съпротива и въпреки по-малкия бюджет, винаги са адекватни съперници за сребърната Салатиера. Германското първенство и по-точно Бундеслигата са сред нашите фаворите, когато говорим за прогнози. Това се дължи на факта, че ние от Efirbet познаваме над 70% от мачовете, които се провеждат в Германия и Бундеслигата. Факт е, че има разлика между Байерн, Дортмунд и останалите отбори, но всеки е способен да изненада всеки и отново можем да станем свидетели на доста изненади.

Коефициентите винаги са високи, предвид непредсказуемостта на шампионата и големите залози. В последните години успехите на отборите в Германия обаче нараснаха и държавата заслужено „открадна“ 4-та квота за Шампионската лига от Италия. Немският футбол има много поддръжници в България и ако следите информациите в Efirbet, можете да постигнете стабилни печалби на високи коефициенти. Отделно, залозите за голове също са опция и тук, ако смятате, че прогнозите на знак не са толкова лесни.

В последните години състави като Шалке и Волфсбург също показаха класата си на европейската сцена. Едните играха полуфинал в Шампионската лига преди няколко години, а другите удариха с 2:0 Реал Мадрид през последния сезон. Волфсбург после отпадна, но няма как да не се отбележи развитието и на останалите състави, освен Байерн Мюнхен. Със сигурност тази тенденция тепърва ще се разраства, предвид строгата организация в местния футбол.

Почитателите на немския национален тим и футболните ни прогнози също се интересуват от Бундеслигата, където играят доста от немските национали – политика.