Днес бе представен отбора по волейбол за новия сезон

Президентът на волейболния Левски Владимир Николов представи отбора за новия сезон на специална пресконференция. Освен новите волейболисти, в тима бяха представени нови екипи и нова емблема, която се доближава до традициите на „сините“.

„Започваме сезона заредени с нови сили. Готови сме за победи!

Имаме нови играчи в състава, които отлично допълват момчетата, с които играхме през изминалия сезон. Имаме нови спортни екипи, с марка Errea, осигурени с подкрепата на Sport Depot, върху които поставихме новата емблема и не на последно място – имаме нов финансов партньор, в лицето на Garitage Park, които на първо място са големи почитатели на волейбола и разбира се вярват, че заедно пътят към победите ще бъде по-лесен“, заяви пред Владимир Николов пред медиите в столичен мол.

Под ръководството на президента Владимир Николов и треньора Петър Шопов в отбора влизат и новите попълнения – Спас Байрев, който на бенефиса на Владимир Николов лично получи фланелката с №11 като ясен знак за следващи стъпки, Георги Манчев и неговият по-малък брат Николай също се присъединяват към „синия“ тим, добре познатите Симеон Александров и Теодор Богданов се завръщат в Левски. В тима е либерото на националния ни отбор Владислав Иванов. И не на последно място млади и талантливи играчи с водещи функции и в младежките национални формации. С новите лица и добре познатите стари, отборът ще се стреми само към едно – победа!

Участието на инвеститорите в управлението на клуба ни дава спокойствието и увереността, че през новия сезон ще направим сериозна стъпка напред в професионалното си развитие“, сподели още Владимир Николов.

За феновете беше организирано специално събитие, на което беше представен отборът. Партерният етаж на столичния мол се превърна в импровизирано волейболно игрище, изградено от Sport Depot, на което волейболистите на Лавски и всички фенове, и желаещи се включиха в една от любимите, на българската публика, отборни игри. Емоциите бяха завладяващи, както подобава на всяко волейболно предизвикателство.

Вижте още прогнози и залози за Волейбол само по bet365.