Добре дошли в покер в bet365 Loyalty Club!

Kлубът за лоялни клиенти bet365 Loyalty Club  улеснява печеленето на награди, докато играете покер игри, които харесвате.

В игрите  на масите на bet365 събирате Статус точки;  След като получите необходимото количество Статус точки и преминавате Стъпките за лоялност,  ще бъдете възнаградени с bet365 Монети. Преминавайки през стъпките за лоялност, вие изкачвате нивата на лоялност.

Поглезете се с турнирни билети, билети за кеш игри и бонуси в евро, които можете да обмените за Вашите bet365 Монети!

Нива на лоялност

Събирайте Статус точки за да завършите стъпките за лоялност и с всяка завършена стъпка за лоялност ще печелите bet365 Монети. Всяка завършена стъпка на лоялност ви приближава до преминаването към следващото ниво на лоялност, където броят на Монетите bet365, които печелите, се увеличава.

Стъпки за лоялност

Независимо на коя маса играете, вие избирате покер игри, с които да завършите стъпките на лоялност, а Вашият баланс в bet365 се увеличава. Стъпките за лоялност ви носят различна сума от монетите bet365, като за всяка стъпка те се увеличават.

Мисии за лоялност

бет365 Ви предлага широка гама от вълнуващи мисии, с които да получите още повече монети от bet365 в профила си.

Магазин

Магазинът е пълен с разнообразни мигновени награди, които можете да използвате за любимите си игри. Спечелете достатъчно монети и тези награди могат да бъдат ваши.

Турнири за лоялност

Заемете мястото във вълнуващи турнири на bet365 чрез  Loyalty Club, в които всеки месец се раздават много награди!

 

Bet365 Poker

ВХОД КЪМ BET365 Poker

bet365 poker предлага до 100 евро за нови играчи и турнирни билети на стойност 5 евро. За повече подробности вижте на bet365

Bet365 Poker Mobile

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

bet365 

 

Подобрената игра и анимация и всички покер играчи се броят към всички промоции, включително VIP Схемата. Откриващ бонус Бет365 Покер – безплатен билет за кеш игрите в размер на 5 € / 100% до € 100 + € 5 турнирни токени.