Договорът на Валтери Ботас с Мерцедес е за една година

Новият пилот на Мерцедес Валтери Ботас е подписал договор за една година с отбора, но има опция за продължаване и през 2018 година. Шефът на тима Тото Волф обясни, че има вярва във възможностите на финландеца, но предпочита да има свобода, когато на пазара догодина излязат и други големи имена.

Очаква се в края на този сезон договорите на някои пилоти да изтекат, включително на Себастиан Фетел и Фернандо Алонсо, което отново ще раздвижи нещата. В интервю Волф заяви, че Ботас е приел това условие на договора и знае, че ако не се представи достатъчно добре, отново ще си търси отбор.

“Нямаше да изберем Валтери, ако не мислехме, че е подходящ за тима, но в интерес на истината пазарът е много динамичен в момента. Догодина ще има много възможности – ще дойдат млади пилоти, Себастиан, Фернандо, Валтери и други ще са свободни. Това трябва да е ясно и Валтери го разбира. Ние имаме голяма вяра в него и сме уверени, че ще можем да продължим и повече време заедно, но първо трябва да видим как ще мине този сезон”.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.